De nyeste opskrifter og tips




Raclette Pizza

Print Friendly and PDF
Det er hyggeligt at lave pizza på raclette, og så kan alle får lige nøjagtig de pizzaer de har lyst til. Herunder er, hvad jeg kom på mine pizzaer.
  • 1 portion pizzadej (tilbered den gerne dagen før)
  • 1 stor dåse koncentreret tomatpuré
  • 2 tsk oregano
  • 1 spsk oliven
  • lidt godt salt, f.eks. flagesalt fra Maldon, Himalaya salt eller andet)
  • 4 kartofler i supertynde skiver (brug gerne mandolinjern)
  • 8 cherrytomater
  • gedeost
  • hel mozzarella
  • skinke i skiver
  • rosmarin
  • basilikum
  • evt olie til racletten.
  • alt det man ellers kunne tænke sig at komme på sine pizzaer
Rør en tomatsauce af koncentreret tomatpúre, olivenolie, oregano og salt. Skær kartoflerne i supertynde skiver. Del dejen i fire portioner, og læg en portion ved hver kuvert. Stil de andre ingredienser på bordet og tænd racletten i god tid. Vi lavede bundene meget tynde, så de kunne blive gennembagt, uden at blive brændt. Vi bagte pizzaerne ved at komme dem, både på toppen, og 'ind' i racletten. Kartoffelskiverne blev også bedst, hvis de fik noget tid på toppen i lidt olivenolie. Ellers er det kun fantasien, der sætter grænser.

Anne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar